Quiche Lorraine. A homemade Quiche Lorraine is one of those things reserved for special occasions that puts store bought to shame. Surprise yourself with how easy it is to make a homemade quiche crust. Quiche Lorraine with a buttery crust and a tender filling with our favorite food group - bacon!
A minor character in Bloom County. Classic Quiche Lorraine with a savory egg custard, bacon, and cheese filling in flaky pie crust. This quiche lorraine recipe is your ticket to recreating this classic and delicious dish. Vous pouvez avoir Quiche Lorraine using 8 ingrédients et 7 pas. Voici comment cuisiner ça.
Ingrédients de Quiche Lorraine
- Préparez 1 de pâte brisée.
- Vous avez besoin 200 g de lardons ou allumettes fumées.
- C'est 20 cl de lait.
- Préparez 20 cl de crème fraîche.
- C'est 30 de h de beurre.
- Préparez 3 de œufs.
- C'est de Sel, poivre et herbes de Provence, une pincée de muscade.
- Vous avez besoin de Gruyère (facultatif).
With bacon and gruyère cheese, what's not to love? Quiche Lorraine - buttery crust, filled with bacon, cheese and topped with a creamy custard, is a great dish to serve for breakfast or lunch or as an. This quiche freezes beautifully for up to three months. All other quiches will fail in comparison to this Quiche Lorraine from Delish.com.
Quiche Lorraine étape par étape
- Préchauffer votre four à 180 degrés..
- Dans un moule, étaler la pâte et piquez la à l'aide d'une fourchette puis, parsemer de copeaux de beurre..
- Dans une poêle, faire rissoler les lardons..
- Pendant ce temps, dans un saladier, battre les œufs avec le lait et la crème fraîche..
- Ajouter les lardons cuits, sel, poivre, herbes de Provence, une pincée de muscade et de gruyère si vous le souhaitez..
- Enfourner la quiche pendant 45/50min..
- A déguster avec une bonne salade verte 🥗 et bon appétit bien sûr ! 🍴😃.
Cheese is essential for Quiche Lorraine. We like to use Gruyère, but a good shredded Swiss. Quiche Lorraine has been adapted over the years from a humble custard and bacon pie to the substantial cheese, bacon, and egg creation that it is known for today. Quiche Lorraine gets its name from the Lorraine region in France. Traditionally, it's made with a classic quiche custard of eggs and cream and filled with pork lardons.
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