Wednesday, April 8, 2020

Recette: Parfait Quiche lorraine

Quiche lorraine. A homemade Quiche Lorraine is one of those things reserved for special occasions that puts store bought to shame. Surprise yourself with how easy it is to make a homemade quiche crust. Quiche Lorraine with a buttery crust and a tender filling with our favorite food group - bacon!

Quiche lorraine A minor character in Bloom County. Classic Quiche Lorraine with a savory egg custard, bacon, and cheese filling in flaky pie crust. This quiche lorraine recipe is your ticket to recreating this classic and delicious dish. Vous pouvez cuisiner Quiche lorraine using 9 ingrédients et 8 pas. Voici comment réussir ça.

Ingrédients de Quiche lorraine

  1. Vous avez besoin 200 g de pâte brisée.
  2. C'est 200 g de lardon fumée.
  3. Préparez 3 de œufs.
  4. Préparez 20 cl de crème fraîche.
  5. Préparez 20 cl de lait.
  6. Vous avez besoin 1 de pincée de muscade.
  7. C'est de Sel.
  8. Préparez de Poivre.
  9. C'est de Gruyère.

With bacon and gruyère cheese, what's not to love? Quiche Lorraine - buttery crust, filled with bacon, cheese and topped with a creamy custard, is a great dish to serve for breakfast or lunch or as an. This quiche freezes beautifully for up to three months. All other quiches will fail in comparison to this Quiche Lorraine from Delish.com.

Quiche lorraine instructions

  1. On commence par préchauffer notre four à 180 •.
  2. Étale la pâte dans un moule, on la pique avec la fourchette..
  3. Fait rissoler les lardons dans une poêle.
  4. On bat les œufs avec la crème et le lait.
  5. On ajoute les lardon dans la préparation.
  6. On met le sel, poivre et muscade.
  7. Verse ta pâte dans le moule et on parsème de gruyère.
  8. Et on cuit 45 à 50 minutes à 180 °.

Cheese is essential for Quiche Lorraine. We like to use Gruyère, but a good shredded Swiss. Quiche Lorraine has been adapted over the years from a humble custard and bacon pie to the substantial cheese, bacon, and egg creation that it is known for today. Quiche Lorraine gets its name from the Lorraine region in France. Traditionally, it's made with a classic quiche custard of eggs and cream and filled with pork lardons.

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